Er op uit

‘Oude bekende’ in De Doelen

‘Oude bekende’ in De Doelen

12 maart 2017

Het Malando Orkest is een ‘oude bekende’ voor het Zondagochtendconcerten-publiek in De Doelen. Zij verzorgden tussen 2002 en 2006 een aantal keer een concert in de Doelen. Zondag 12 maart zijn ze er weer. Deze ochtend speelt het orkest met veel plezier onvervalste tangomuziek. Met de arrangementen van Harry van Hoof, Ernö Oláh als concertmeester, Danny Malando als orkestleider en een formidabele strijkersgroep zorgt Malando telkens voor een herkenbaar eigen geluid.

Aanvang: 10.30 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.zondagochtendconcerten.nl of via het bestelformulier in De Oud-Rotterdammer.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer