Er op uit

OUDFIT

OUDFIT

22 juni 2017

De band OUDFIT bereidt zich voor op wat wellicht hun laatste optreden gaat zijn. Na het wegvallen van de lead gitarist Gerrit is de vraag: Gaan we door? En zo ja? Hoe?

Marlon, een jonge god van 23 jaar oud die energie heeft voor tien, moet proberen de mannen die leven van dag tot dag opnieuw te motiveren. Gaat het hem lukken of verdwijnen de muzikanten definitief achter de geraniums?

OUDFIT is een voorstelling over ouder worden mét en zonder gebreken. Over hoe je als oudere moet vechten om je staande te houden in een maatschappij die lijkt ingericht op jong, hip en snel. De ontworsteling aan het stereotype dat bij jongeren bestaat over ouderen. OUDFIT laat zien dat een spannend leven mogelijk is ook al ben je de 70 gepasseerd. Ieder optreden eindigt in een feest waar gedanst en gesjanst mag worden.

SPEELDATA:
Donderdag 22 juni 2017 om 19.30 uur I Islemunda

Vrijdag 23 juni 2017 om 14.00 uur I Islemunda

Na de voorstelling kunt u een dansje maken op uw favoriete nummer. U kunt plaatjes aanvragen bij het radioprogramma ‘Herinnert u zich deze nog..?’ Maken we er, als aandenken, ook nog een foto van.

PRIJZEN

Aanvang 19.30 uur

Entree: 7,50 euro

Koop hier je kaarten

 


Advertenties
Spido November 2