Er op uit

Paardenmarkt Alblasserdam

Paardenmarkt Alblasserdam

22 juli 2015

Woensdag 22 juli organiseert Star Promotions in samenwerking met het Sint Jacobus Paardenmarktcomité de Paardenmarkt in het centrum van Alblasserdam. Deze Paardenmarkt zal plaatsvinden van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige Paardenmarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 100 kramen. Denk hierbij aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, multimedia, feestartikelen, boeken, bloemen en planten. Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de Paardenmarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals churros, loempia’s, beenham, hamburgers, poffertjes, ijs en fruit.

Noteer woensdag 22 juli in uw agenda en kom langs op de Paardenmarkt in Alblasserdam.

Wij wensen u vooral veel plezier toe!   


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer