Er op uit

Paardenmarkt in IJsselmonde

Paardenmarkt in IJsselmonde

24 juni 2015

De Paardenmarkt in Oud-IJsselmonde is een jaarlijks terugkerend evenement. Elk jaar op de laatste woensdag in juni, een aanvullend programma op donderdagavond Ringsteken en zaterdagavond het slotfeest bij de Gouden Leeuw met twee live-bands. De Paardenmarkt kent al een traditie van vele honderden jaren. Destijds was het puur een manier om in de levensbehoefte te voorzien, door de vele oorlogen en de diverse restauraties aan de kerk was er sprake van grote armoe. Dat was dan ook de reden dat de toenmalige kasteelheer een aanvraag indiende een zogenaamde paarden- en beestenmarkt te mogen organiseren. Er komen dit jaar ruim 20.000 bezoekers op dit evenement af. Het programma voor woensdag 24 juni: vanaf 06.00 – 12.00 uur Paardenmarkt, vanaf 09.00 – 17.00 uur. Braderie met ruim 220 kramen, oude ambachten, fototentoonstelling, kinderkermis, kindercreamarkt, paardentram, livemuziek.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer