Er op uit

Paascruise

Paascruise

9 april 2023

Vier Pasen samen met familie of vrienden op het Rotterdamse water!

Tijdens een uitgebreide havenrondvaart van ca. 3 uur varen wij naar het Botlekgebied waar u van dichtbij de enorme bedrijvigheid van deze wereldhaven kunt aanschouwen met uniek uitzicht op scheepswerven, droogdokken en de overslag van containers.

Tijdens deze tocht kunt u gaan genieten van een heerlijke uitgebreide Paasbrunch die ons eigen keukenteam speciaal voor u heeft samengesteld. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals eieren verven en knutselen! Ook is er tijd voor een leuk fotomomentje met de Paashaas.

Buiten de havenactiviteiten geniet u ook van het steeds afwisselende decor van de, inmiddels beroemde, Rotterdamse skyline. U ziet een aantal imposante gebouwen en beeldmerken voorbijkomen zoals de prachtige Erasmusbrug, Hotel New York, de Euromast, het voormalig cruiseschip SS Rotterdam en natuurlijk de vele wolkenkrabbers.

Programma:

10:00 uur

Inscheping aan het Willemsplein bij Spido.

10:30 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.

10:30 uur – 12:00 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een Paasbrunch verzorgd

±13:30 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

Prijs:

Volwassenen €45,95 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar €32,95 p.p. Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, (paas)brunch en een welkomstdrankje. Overige dranken zijn voor eigen rekening.

Let op: aan boord kunt u alleen met PIN betalen.

 

Reserveer hier


Advertenties