Er op uit

Paranormaaal- en sieradenbeurs in Racketcentrum Halfweg Spijkenisse

Paranormaaal- en sieradenbeurs in Racketcentrum Halfweg Spijkenisse

14 juni 2015

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni zal er voor de 18de keer  in Racketcentrum Halfweg de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 15de Sieradenbeurs. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Locatie: Racketcentrum Halfweg, Einsteinweg 6, 3208 KK Spijkenisse, parkeren: gratis, Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. Zondag van 11.00 – 17.30 uur.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer