Er op uit

Paranormaal- en sieradenbeurs in Racketcentrum Halfweg

Paranormaal- en sieradenbeurs in Racketcentrum Halfweg

11 juni 2016

Zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 organiseert bureau View voor de 19de keer in Racketcentrum Halfweg de Paraview Paranormaalbeurs. Tijdens deze beurs zijn talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is op beide dagen (in een apart gedeelte) de 16de Sieradenbeurs aanwezig. De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Locatie: Racketcentrum Halfweg, Einsteinweg 6, 3208 KK. Parkeren: gratis op parkeerterrein. Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. Zondag van 11.00 – 17.30 uur. Entreeprijs: (inclusief de Sieradenbeurs) € 6,50 of € 5,00 met kortingsbon, 65+ € 5,00, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Zie kortingsbon via www.paraview.nl voor meer kortingen op de beursvloer. Entreeprijs Sieradenbeurs: € 5,00/€ 3,50. Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer