Er op uit

Paranormaal- , sieraden- en reptilicabeurs in Gorinchem

Paranormaal- , sieraden- en reptilicabeurs in Gorinchem

24 januari 2016

Zaterdag 23 en zondag 24 januari wordt voor de vijfde keer in de Evenementhal in Gorinchem de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd. Tijdens deze beurs zijn talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de vijfde Sieradenbeurs. Zondag is ook de vijfde Reptilicabeurs in een afgescheiden gedeelte aanwezig. De Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag) mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Meer info op www. sieradenbeurs.nl en www.reptilica.nl. Parkeren: gratis op parkeerterrein. Zaterdag van 12.00 – 17.30 uur, zondag van 11.00 – 17.30 uur. Toegang 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsflyer, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Zie kortingsbon via www.paraview.nl ook voor meer kortingen op de beursvloer. Voor meer informatie: beurzen@paraview.nl of www.paraview.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer