Er op uit

Paranormaal-, sieraden- en reptilicabeurs

Paranormaal-, sieraden- en reptilicabeurs

27 juni 2015

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni zal er voor de 11de  keer  in de Reeweghal, de Paraview Paranormaalbeurs georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen.

Op beide dagen (in een apart gedeelte) is ook de 7de   Sieradenbeurs aanwezig. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Alleen op zondag zal de 6de Reptilicabeurs plaatsvinden met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen.

 

Overige informatie

Lokatie: Reeweghal, Halmaheiraplein 35, 3312 GH Dordrecht

Openingstijden: zaterdag 12.00 – 17.30 uur. En zondag 11.00 – 17.30 uur.

Entreeprijs Paranormaalbeurs: (inclusief de Sieradenbeurs en Reptilica (alleen op zondag)) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon (flyer)

Entreeprijs Sieradenbeurs/Reptilicabeurs; 5,00 euro of 3,50 euro 65+ of met kortingsbon.

Meer informatie en kortingsbon op www.paraview.nl  www.sieradenbeurs.nl www.reptilica.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer