Er op uit

Paraview Paranormaal- en Sieradenbeurs in de Wilgenring

Paraview Paranormaal- en Sieradenbeurs in de Wilgenring

30 april 2017

Zaterdag 29 en zondag 30 april is voor de EERSTE keer in de Wilgenring,Melanchtonweg 70 in Rotterdam, de Paraview Paranormaalbeurs van Bureau View. Tijdens deze beurs zijn talloze standhouders aanwezig, die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk enz. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. Tevens is op beide dagen in een apart gedeelte de Sieradenbeurs aanwezig. Deze mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. Diverse standhouders op de sieradenbeurs stellen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen ten toon aan bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer op deze beurs een aantal aanbiedingen. Meer info: www.paraview.nl en www. sieradenbeurs.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer