Er op uit

Paul Clifton in LCC Castagnet

Paul Clifton in LCC Castagnet

24 september 2017

Songs van Eddy Christiani, Wim Sonneveld, Vader Abraham, maar ook Andre Hazes en Frans Bauer maken deel uit van het grote repertoire van Paul Clifton. Zondag 24 september is hij te zien en te horen in LCC Castagnet. Door zijn jarenlange ervaring weet Clifton exact wat het publiek wil horen, liedjes van toen en nu, die iedereen kan meezingen. Ook specifieke Rotterdamse en Amsterdamse liedjes brengt hij ten gehore en wilt u eens iets Engels horen of een dansje wagen? Alles kan en mag tijdens een optreden van Paul Clifton. Met zijn prettige stemgeluid en vlotte babbel, maakt hij er weer een ouderwets gezellige middag van.

Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 4,50. Adres: Larikslaan 200; 3053 LG Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer