Er op uit

Paul van Soest speelt de Man van Madonna

Paul van Soest speelt de Man van Madonna

19 december 2015

In dit bijzondere kerstverhaal zijn Jozef, Maria en God aan het woord. Ze houden een gepassioneerd pleidooi voor de rechtvaardiging van hun spraakmakende keuzes. De hoofdrolspelers in dit familie tribunaal dat ten grondslag ligt aan ons kerstfeest, ontmoeten ze elkaar om dit tot op het bot te ontrafelen. Een hartstochtelijk debat over een gebeurtenis die miljoenen mensen in beroering heeft gebracht. Ruim tweeduizend jaar geleden kruisten hun levens zich op wonderbaarlijke wijze. Sindsdien zijn de meningen over wat er zich heeft afgespeeld in het jaar vóór Christus verdeeld.

Acteur Paul van Soest (bekend van o.a. Feyenoord De Opera, Toen was geluk heel gewoon, Bassie en Adriaan, Ciske de Rat en talloze theatervoorstellingen etc.) bewerkte de oorspronkelijke tekst van Daphne de Bruin tot een theatersolo met humor, tragiek, muziek en met een fascinerende hoofdrol voor een poppenkastpop. Begeleid door Flamenco gitarist Alessio Rooders (student van Maestro Paco Peña, aan het Rotterdams Conservatorium) komt deze interpretatie van de geschiedenis met warme Spaanse klanken en meeslepende teksten tot leven!

Zaterdag 19 december om 20.15 uur LOCATIE: Islemunda, podium van IJsselmonde, Herenwaard 17

OPENBAAR VERVOER:Islemunda ligt achter winkelcentrum Keizerswaard. Bij het winkelcentrum stoppen de bussen 48, 70, 76, 144, 145 en 183. Tramlijnen 23 en 2 stoppen voor de deur van Islemunda, halte Keizerswaard.

KAARTVERKOOP: Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via de website: www.islemunda.nl

Op woensdagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 kunt u kaarten kopen aan de kassa van Islemunda, Herenwaard 17.

Telefonisch reserveren is mogelijk via het Rotterdams Wijktheater op 010 423 01 92 of stuur een mail naar info@rotterdamswijktheater.nl

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer