Er op uit

Peter Faber in ‘What lovers Do’

Peter Faber in ‘What lovers Do’

30 januari 2017

In de muziektheatervoorstelling ‘What Lovers Do’ op 30 januari in het Maashaventheater van LCC ‘t Klooster laat acteur en theaterdier Peter Faber de man uit de dagboeken van Gerhardt op het podium tot leven komen. U luistert naar doo-wopzang, rock ‘n’ roll en crooner songs. Wervelende muziek en sfeervolle nummers, in combinatie met meesterverteller Peter Faber in misschien wel de rol van zijn leven, of eigenlijk: het leven van de man uit de dagboeken. ‘What Lovers Do’ is een verontrustend openhartig betoog over seks, vreemdgaan, eeuwige liefde, eerlijke vergissingen, hartzeer en dagelijks onbenul. Of u wijzer naar huis gaat omtrent de liefde weten wij helaas niet. Wel weten we dat de kans groot is dat uw man een hoed gaat aanschaffen en u mee uit vraagt voor een late avondwandeling.

Met in de pauze van deze voorstelling een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood en katenspek. Aanvang 13.30 uur in het Maashaventheater. Kaarten à € 8,- zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, Afrikaanderplein 7. Of te reserveren via 010-2673491/010- 4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer