Er op uit

Problemen met uw kunstgebit beslist niet nodig!

Problemen met uw kunstgebit beslist niet nodig!

28 november 2015

Zaterdag 28 november organiseert fraai tandartsen aan de Schaapmakershaven 33 in Rotterdam weer een Open Dag rond het Gratis Klikgebit, een echt gratis kunstgebit op implantaten. Deze Open Dag is toegankelijk voor iedereen, ook voor niet patiënten van fraai tandartsen, die problemen ondervindt  van zijn of haar huidige volledige kunstgebit. Naar schatting zijn dat in ons land ruim een miljoen mensen! 

 Oorzaak van de problemen is  meestal het slinken van de kaak bij het ouder worden, waardoor de prothese losser gaat zitten en het eten van hard voedsel, zoals een appel of hard broodje vaak niet meer mogelijk is.  Een nieuwe, gewone prothese is niet de oplossing, omdat de geslonken kaak hiervoor vaak onvoldoende ondersteuning biedt. Veel beter is dan een klikgebit, een prothese op implantaten. Deze zit vast in de mond, maar is toch gemakkelijk zelf in- en uit te nemen.

Tijdens de Open Dag hoort u alles over de voordelen van het klikgebit en bekijkt de tandarts-implantoloog, onder meer aan de hand van een röntgenfoto, of het plaatsen van een klikgebit bij u mogelijk is. Is dat het geval, dan verzorgt hij voor u de aanvraag voor volledige vergoeding daarvan bij uw zorgverzekering. Dan heeft daar alvast geen omkijken meer naar.

 

Echt gratis

De kosten van een klikgebit bedragen gemiddeld al gauw € 4.000,-. In de meeste gevallen wordt het klikgebit volledig door de zorgverzekering vergoed, met uitzondering van de eigen bijdrage (maximaal € 250,-) die de verzekering bij de patiënt in rekening brengt. Omdat de implantaatleverancier u het bedrag ter hoogte van uw eigen bijdrage cadeau doet, is het klikgebit  echt volledig gratis.

 

Vooraf aanmelden

Als u zich vooraf voor de Open Dag aanmeldt, spreekt men met u een vast tijdstip af voor een gratis consult met de tandarts/ implantoloog.  Aanmelden kan via de website www.gratis-klikgebit.nl of telefonisch op nummer 0318-570669


Advertenties