Er op uit

RIJNMOND OPEN GOLF

RIJNMOND OPEN GOLF

23 augustus 2015

De zesde editie van dit golftoernooi voor top amateurs op de mooiste golfbaan van de regio Rotterdam gaat maandag weer beginnen met de kwalificatie rondes.

157 heren en 21 dames hebben zich ingeschreven, waarvan 24 heren en 6 dames zich direct hebben geplaatst voor het finale weekend.

De cut ligt dit jaar bij de heren op handicap 4.2 en bij de dames op 5.1.

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus zijn de finale rondes en is iedereen van harte welkom.

Op zondag kunt u tevens enkele golf en lifestyle gerelateerde stands met fantastische aanbiedingen bezoeken zoals Golf Diva, Antony Morgan Clubfitting, Demo dag van Callaway, Atlantis Lakeballs, Peugeot Stolk en de Golfschool organiseert een seminar over betere scores en bunkerspel om 11 en om 13.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.rijnmondopengolf.nl .


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer