Er op uit

Rimpelwals

Rimpelwals

23 oktober 2015

Kom gezellig met je opa en oma kijken naar Rimpelwals (5+). Op vrijdag 23 oktober om 15.00 uur in het Bibliotheektheater. Opa is moe, heel erg moe. Hij gaat met kleine stapjes, hele kleine stapjes. En hij gaat vooral achteruit. Eten doet hij slechts een beetje, maar hele kleine beetjes. Maar als opa vertelt, dan vertelt hij honderuit. Dans, opa, dans! Dans nog eenmal de rimpelwals! Stoere verhalen over verre reizen vol grootse avonturen. Een voorstelling vol grote woorden voor kleine mensen. Een voorstelling over dikke vrienden en magere troost. Over klein verdriet en groot afscheid. En over een hoop, een hele hoop meer…

Kaarten zijn online te koop of bij de klantenservice in de Centrale Bibliotheek.

Kaarten: normaal: 10,-, met biebpas: 7,50 en met Rotterdampas een Last Minute actie: 5,- .

 

http://www.bibliotheek.rotterdam.nl/content/zuid-holland/rotterdam/nl/actueel/agenda/jeugdtheater-rimpelwals-5.html

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer