Er op uit

Romy Monteiro zingt liedjes uit 'The Bodyguard'

Romy Monteiro zingt liedjes uit 'The Bodyguard'

25 juni 2016

Wie kent het niet, het prachtige lied ‘I Will Always Love You’. Wie kent haar niet, de mooie vrouw met de prachtige stem: Romy Monteiro. U heeft nu de kans om dit live mee te maken. Romy Monteiro komt samen met haar dansers naar de Romeynshof In een optreden van twee keer vijfentwintig minuten zal zij de meest populaire liedjes uit de musical The Bodyguard ten gehore brengen. Aanvang 20:00 uur. Kaarten á € 10,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via tel. 010-4204099


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer