Er op uit

Rotterdam Zingt! Zing je mee?

Rotterdam Zingt! Zing je mee?

18 juli 2015

Zaterdag 18 juli 2015 is vanaf 19.00 uur de vierde editie van het gratis toegankelijke meezingevenement ‘Rotterdam Zingt’ op het Grotekerkplein. ‘Rotterdam Zingt’ is een meezingfeest voor iedereen die graag zingt, van jong tot oud. De songteksten worden geprojecteerd en de liedjes worden luidkeels meegezongen. En of je nu zuiver zingt of vals dat maakt niet uit, van samen zingen word je blij! Het enige doel van ‘Rotterdam Zingt’ is, mensen bij elkaar brengen en ze een geweldige avond bezorgen. Meezingen met Rotterdamse, Nederlandse en bekende internationale liedjes onder het genot van een drankje. Van de Beatles tot ‘Diep in mijn hart’ en van ‘You’ll never walk alone’ tot Paul de Leeuw. Niemand zingt solo! Het samen zijn, het samen zingen, het samen gezellig hebben, waardoor er een fantastische sfeer ontstaat. Het schept een band tussen Rotterdammers en bezoekers van buitenaf, ongeacht leeftijd, afkomst, geloof of sekse. Mensen houden van zingen en tussen enkele duizenden anderen valt de gêne weg en durft iedereen mee te zingen. Kom op zaterdag 18 juli naar het Grotekerkplein (naast de Laurenskerk) en zing mee! Volg ons via www.facebook.com/rotterdamzingt


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer