Er op uit

Rotterdamse Orgeldag in Laurenskerk

Rotterdamse Orgeldag in Laurenskerk

4 maart 2017

Zaterdag 4 maart is dè gelegenheid om kennis te maken met alle orgels in de Laurenskerk Rotterdam. Er zijn vanaf 13.30 uur optredens van studenten van Codarts (conservatorium) bij het koororgel. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten, o.a. een tekenwedstrijd en natuurlijk het DOE-ORGEL, dat kun je zelf leren bouwen en bespelen. Het GROTE CONCERT door 9 professionele Rotterdamse organisten begint om 15.00 uur. Een programma met aansprekende muziek met medewerking van blazers van Codarts. Verder zijn er marktkramen met CD’s, DVD’s, LP’s, bladmuziek en orgelbouwers. Er is informatie over de concerten van het komende seizoen in vele Rotterdamse Kerken. De bar met koffie, thee en drankjes is de hele middag geopend. Tijd/plaats: 4 maart: 13.00 tot 17.00 uur Laurenskerk Rotterdam, Grotekerkplein, Rotterdam. GRATIS TOEGANG. http://www.rotterdamorgelstad.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer