Er op uit

Rotterdamse theateravond door de meiden van Mangrove

Rotterdamse theateravond door de meiden van Mangrove

12 juni 2015

FRESH Annemieke Imanuelle liggend @ Sjoerd Kelderman
De oprichters van Mangrove, Annemieke en Imanuelle, verrassen je met een op en top Rotterdamse theateravond in het Maaspodium. Tijdens deze zomereditie van FRESH geven zij hun unieke avond vorm, waarbij zij hun liefde voor theater niet onder stoelen of banken steken.De meiden van Mangrove zijn alles behalve zwart/wit. Daarom krijgt hun FRESH de titel ROOD mee. Ze denken buiten kaders en doen waar ze zin in hebben. Ze verrassen je keer op keer, zijn niet in een hokje te plaatsen en nemen zichzelf voortdurend op de hak. Tijdens hun voorstelling nemen ze je mee achter de schermen en laten ze zien wie Ima en Mieke echt zijn. Aan humor zal het deze avond niet ontbreken.

Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives
Annemieke en Imanuelle zijn allebei theatermaker, actrice en op en top Rotterdammer. In 2010 richtten ze Theatergroep Mangrove op en later ook Jeugdproductiehuis Mangrove. Bij Maas was de voorstelling A Christmas Carol in regie van Annemieke te zien, maar ook Voorjaarsontwaken 2.0, Dieven van de koopgoot en Mariska van het productiehuis stonden geprogrammeerd in het Maaspodium. Theatergroep Mangrove presenteerde tijdens Voor de leeuwen #1 de voorstelling Atalanta. Annemieke speelde ook mee in de coproductie van Maas en Festival Classique: het KinderWaterConcert 2014.

Verder kun je zowel Annemieke als Imanuelle (her)kennen van Celblok H, Flikken Maastricht of van Mixed Up. Imanuelle is eveneens te bewonderen in de films Alleen maar nette mensen (2012) en Undercover (2015).

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Eerder hadden Dwayne Toemere, Stanley Clementina, Alexa Hakkenbrak, Belinda van der Stoep, Serge Hogenbirk en Boyd Grund de touwtjes in handen. Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives sluiten op vrijdag 12 juni de serie FRESH van dit seizoen af.


Advertenties
Spido November 2