Er op uit

Rotte’s Mannenkoor met Najaarsconcert in Paradijskerk

Rotte’s Mannenkoor met Najaarsconcert in Paradijskerk

6 november 2016

Wat is er mooier dan op een herfstige namiddag  een Najaarsconcert in Franse sfeer te beluisteren in de Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg. Op zondagmiddag 6 november biedt de Koninklijke Zangvereeniging Rotte’s Mannenkoor U de gelegenheid daartoe. Het prachtige programma omvat voor de pauze werken van Poulenc, Donizetti, Gounod, Saint-Saëns en van der Toorn. Na de pauze wordt van Gounod de mis nr.2 in G  voor mannenkoor en orgel uitgevoerd. Het koor wordt begeleid door de organist van de kerk, Wouter Blacquière, op zijn geliefde en vertrouwde orgel. Voor het eerst zingt een ensemble uit het koor een deel van de Quatre Petites Prières van Poulenc, de rest wordt door het totale koor gezongen. Aan het slot voor de pauze wordt de lichtvoetige  Sérénade d’hiver van Saint-Saëns gezongen, een prachtig stuk muziek uit de late Romantiek. De mis van Gounod is een feest voor het oor. Het motto van dit concert ‘À la française’ betekent uiteraard niet ‘met de Franse slag’, maar in Franse sfeer. Het koor en zijn dirigent hebben er hard en met plezier aan gewerkt om U een prachtig concert te kunnen presenteren.

Kaarten( €12,00 en €8,00 voor donateurs en Rotterdampashouders) zijn verkrijgbaar bij leden, aan de kerk en te reserveren via secretariaat@rottesmannenkoor.nl en 010-2203402. Aanvang concert: 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Adres: Paradijskerk, Nieuwe Binnenweg 25, 3014 GB Rotterdam.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer