Er op uit

Saskia & Serge in Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster

Saskia & Serge in Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster

30 mei 2016

Ademloos zult u deze prachtige voorstelling uitzitten van dit internationaal vermaarde duo. Meer dan 25 albums brachten zij uit – miljoenen hebben zij er wereldwijd verkocht. Het duo waarop Nederland bijzonder trots mag zijn, treedt op in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster. Saskia en Serge zullen u vervlogen tijden doen herleven. Een heerlijke show zullen zij voor u brengen met geweldige herkenbare meezingers. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum          ’t Klooster en kosten inclusief uw kopje koffie of thee in de pauze met een heerlijke traktatie, slechts € 9,50.  Het Maashaventheater vindt u aan het Afrikaanderplein 7. Aanvang voorstelling 13:30 uur. Voor informatie of reserveren belt u met telefoonnummer (010) 2673491 of (010) 4231616


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer