Er op uit

Seafoord Dinner Cruise

Seafoord Dinner Cruise

28 oktober 2023

Seafood Dinner Cruise Rotterdam

Beleef de stad en havens van Rotterdam vanaf de rivier met de Seafood Dinner Cruise. Tijdens deze vaartocht geniet u van een heerlijk diner terwijl schepen en bijzondere gebouwen voorbij glijden.

Afhankelijk van de tijd van het jaar geniet u van de laatste zonnestralen en de zonsondergang. De avondzon zet het havengebied in een bijzondere gloed, die vele gasten al heeft verrast. In het najaar en in de winter beleeft u de havens in het donker. U ervaart een bijzonder schouwspel dankzij de vele lichtjes op de oevers en het water.

Rondvaart Rotterdam met diner

Gezellig varen door Rotterdam tijdens een smakelijk diner: wij serveren het beste van beide. Vanaf het water krijgt u een goede impressie van de stad, terwijl u bijpraat met uw tafelgenoten en geniet van het eten en drinken. U vaart ook door de indrukwekkende havens van Rotterdam. De rondvaart met diner is een belevenis voor iedereen die Rotterdam écht wil beleven.

Rondvaart en eten in Rotterdam

Tijdens de rondvaart geniet u van een heerlijk diner, terwijl de rivier en de spectaculaire skyline van de Maasstad aan u voorbijtrekken. Tijdens de avondcruise spelen vis en schaal- en schelpdieren de hoofdrol. Zij schitteren in uitlopende gerechten en bereidingswijzen. Vaar met ons mee en laat u verrassen door de creaties van onze koks.

Voel je thuis

Na de persoonlijke ontvangst door de kapitein voelt u zich meteen thuis aan boord. Zoek
een gezellig plekje en kom in de stemming met het welkomstdrankje. Zodra de trossen los zijn, zetten we koers richting het dynamische havengebied. De ontelbare betoverende lichtjes vormen een feestelijk decor voor het zilte culinaire festijn. Ook ’s avonds imponeert de Rotterdamse skyline vanaf het water.

Verser dan vers

Wij serveren het beste dat de zee te bieden heeft. Verser dan vers, dat spreekt, dankzij de samenwerking met de Rotterdamse visspecialist Schmidt Zeevis. Onze chef-koks stellen met het zeefruit verschillende klassieke gerechten samen. Zij zullen u ook verrassen met eigentijdse seizoencreaties. Het feestelijke dessert vormt de passende afsluiting van de varende verwennerij. U zult nog lang nagenieten van de Seafood Dinner Cruise.

Heeft u zin in zo’n vorstelijk diner en een ontspannen rondvaart? Reserveer dan snel voor de cruise, mis het schip niet.

Waarom een rondvaart met diner in Rotterdam?

– Smullen van het beste uit de zee
– Geniet van verschillende gerechten
– Inclusief welkomstdrankje
– Avondcruise met betoverende lichtjes
– Bewonder de Rotterdamse iconen
– Gezellig en gastronomisch

Let op! Bij deze cruise kunnen wij helaas geen rekening houden met een schaal- en schelpdierenallergie.

Programma

Vanaf 18:30 uur
Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein in Rotterdam.
19:00 uur
Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.
Vanaf 19:15 uur
Diner met aansluitend dessert wordt geserveerd.
22:30 uur
Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

Praktische informatie

Boeken kan hier

Vaarschema 2023 

Vrijdag 25 augustus
Zaterdag 28 oktober
Zaterdag 9 december

Prijzen

Volwassenen en senioren
€ 59,95 p.p.

Kinderen
€ 39,95 p.p.


Advertenties