Er op uit

Senioren Big Band in LCC Musica

Senioren Big Band in LCC Musica

30 april 2017

Liefhebbers van big bandmuziek komen zondag 30 april aan hun trekken in LCC Musica in Rotterdam. Daar treedt die middag de Senioren Big Band op. De big band is opgericht in januari 2008 door een aantal al wat oudere liefhebbers van het big bandrepertoire. Zij kunnen het spelen niet laten. Centraal staat de muziek uit de glansperiode van de bigbands van Glenn Miller, Count Basie en vele anderen: de jaren 30, 40 en 50 van de vorige eeuw. De Senioren Big Band – Rotterdam staat garant voor een ouderwets swingend optreden.

Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer