Er op uit

Shantykoor Albatros in LCC Musica

Shantykoor Albatros in LCC Musica

30 oktober 2016

Het Shantykoor Albatros, in 1998 opgericht, bestaat uit 35 leden, waarvan een aantal een instrument bespeelt zoals een accordeon, banjo, gitaren en trommels. Zondag 30 oktober zijn de koorleden te zien en te horen in LCC Musica in Rotterdam. Het repertoire bestaat uit shanties en daaraan verwante liederen in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse taal. Kenmerkend voor het koor is de losse sfeer tijdens de optredens. Het koor straalt uit dat het plezier heeft in het zingen en dat het het publiek een gezellige middag of avond wil brengen. Mede hierdoor is Albatros in de regio vrij bekend.

Shantykoor Albatros treedt zondag 30 oktober op in LCC Musica in Rotterdam. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,00 / R’pas € 3,75, Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer