Er op uit

Sinterklaasfeest voor volwassenen in LCC ‘t Klooster

Sinterklaasfeest voor volwassenen in LCC ‘t Klooster

5 december 2016

Een ouderwets gezellige sfeervolle ‘Super Senioren Sinterklaas Surprise Show’ barst maandagmiddag 5 december los in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster. Alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert LCC ‘t Klooster een Sinterklaasfeest voor volwassenen. Een feest dat teruggrijpt in uw persoonlijke sinterklaasherinneringen. Met uiteraard liedjes, sketches, humor en verhalen. Met handen vol lekkers, Sint en Zwarte Piet en kans op één van de vele leuke cadeautjes. Theater Kijkhaarnou geeft invulling aan het programma van dit jaar waarover nog weken lang gepraat zal worden.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer