Er op uit

Slotmiddag Operadagen 2015 in de buitenlucht

Slotmiddag Operadagen 2015 in de buitenlucht

31 mei 2015

Traditiegetrouw worden de Rotterdamse Operadagen afgesloten met het meezingfestijn Van Smartlap tot Opera op de Koeweide in Crooswijk. Het festivalthema ‘Gelijkheid’ komt terug in het gekozen repertoire en in de organisatie, waarin bewoners van Kralingen en Crooswijk vertegenwoordigd zijn. Zondag 31 mei, aanvang 15.00 uur. Je kunt gerust eerder komen en je stoel en picknickmand meebrengen. Er is een krant beschikbaar met alle liedteksten, dus kom en zing uit volle borst mee met aria’s uit beroemde opera’s tot aan smartlappen waarbij je een traantje mag wegpinken. Volg ons op Facebook en bezoek onze website Van Smartlap tot Opera.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer