Er op uit

Somer High Ice Tea in het Maashaventheater

Somer High Ice Tea in het Maashaventheater

27 juni 2016

Hans Somers en Netty Reek sluiten maandag 27 juni vanaf 13.30 uur het theaterseizoen 2015-2016 af van het Maashaventheater met het programma ‘Somers high ice tea’. Zoals de naam al zegt een voorstelling vol heerlijkheden. Deze voorstelling van Hans Somers en Netty Reek kost u all inclusief slechts € 7,50. Daar er horeca-inkoop bij deze voorstelling is betrokken, is reserveren voor deze voorstelling niet mogelijk. Kaarten vooraf afhalen uiteraard wel. Voor informatie belt u met tel. 010-2673491 of 010-4231616 van het Maashaventheater in Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster Afrikaanderplein 7.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer