Er op uit

Stichting Ons Rotterdam houdt boekenbeurs

Stichting Ons Rotterdam houdt boekenbeurs

10 oktober 2015

Net als eerdere jaren organiseert de Stichting Ons Rotterdam een boekenbeurs in haar gebouw aan de Kerkwervesingel 53 in Rotterdam-Pendrecht. Bij deze gelegenheid worden populaire historische boeken over Rotterdam verkocht, die de stichting dubbel in haar bestand heeft zitten. De jaarlijks terugkerende dag mag zich op een groeiend aantal belangstellenden verheugen. Voor de liefhebbers zijn ook oudere uitgaven van ons tijdschrift te koop. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 10 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur in genoemde locatie op tien minuten van metrostation Slinge en met bus 67 voor de deur.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer