Er op uit

Supershow Wild Pianoz in het Maashaventheater

Supershow Wild Pianoz in het Maashaventheater

29 mei 2017

Neem twee diamant witte vleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen en die dan ook nog eens de piano’s als echte virtuozen bespelen, dan heb je “Wild Pianoz” Een super gezellige piano act. Maandag 29 mei brengt he Maashaventheater u dit geweldig spektakel van 2 x 45 minuten ongekend entertainment. De broers Andy en Berry Dellenoy kennen elkaar uiteraard door en door. En dat is tijdens hun show goed te merken ook. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen: het gaat ben hen gewoon als vanzelf. Deze pianoshow is gebasseerd op het ‘duelling piano’s concept’ uit Amerika. Dat betekent dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de beide pianisten dan graag voor u spelen, mits er natuurlijk door u, het publiek wordt meegezongen.

Aanvang 13.30 uur. Tickets a € 6,- zijn te koop aan de kassa van het Maashaventheater in Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster. Afrikaanderplein 7. Reserveren of informatie? Bel 010-2673492 of 4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer