Er op uit

Swingen met The Ramblers Radio Show

Swingen met The Ramblers Radio Show

27 november 2016

In De Castagnet geniet u zondag 27 november van muziek van The Ramblers van vroeger, gespeeld door dansorkest De Stalen Band; een orkest met een eerbiedwaardige historie. De duidelijk Nederlandse naam is afkomstig van de personeelsvereniging DeStalen Band die in de jaren dertig bij het in Leidse metaalconstructiebedrijf NV Hollandsche Constructie Werkplaatsen (HCW) werd opgericht. Het orkest speelt de muziek van The Ramblers in samenwerking met samensteller en presentator Wim Zweekhorst in het unieke eigen programma ‘The Ramblers Radio Show’. De radiojaren van The Ramblers met Theo Uden Masman, arrangeur Jack Bulterman en zanger Marcel Thielemans komen weer tot leven met een swingende mix van big bandmuziek, aanstekelijke dansmuziek en Nederlandse (meezing)liedjes, zoals “Wie is Loesje?”


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer