Er op uit

Theater Mooi Weer met ‘Aan de keukentafel’ in LCC Romeynshof

Theater Mooi Weer met ‘Aan de keukentafel’ in LCC Romeynshof Theater Mooi Weer met ‘Aan de keukentafel’ in LCC Romeynshof

17 september 2017

Theater Mooi Weer komt op 17 september naar LCC Romeynshof. “Neemt u met ons plaats ‘Aan de Keukentafel’ en geniet van de ‘liedjes van toen’.Want aan deze tafel wordt natuurlijk vooral muziek geserveerd!” laat de theatergroep vast weten. “ Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s. We spelen bovendien een levendige ‘goeie ouwe tijd quiz’ om een mooie prijs!”

Aanvang: 14.00 uur. Kaarten á € 6,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam. Reserveren kunt u via tel. 010-4204099.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer