Er op uit

Traditionele combitocht RTM Ouddorp!

Traditionele combitocht RTM Ouddorp!

29 juli 2015

Een Dagje uit voor liefhebbers van oude trams en bussen. Dit seizoen organiseert de RTM de traditionele combitochten van Rotterdam naar het Grevelingenmeer op woensdag 29 en donderdag 30 juli. De tocht begint met een rondrit door Rotterdam in een historische RET-tram. Daarna gaat het verder met een museumbus via de Hoekse Waard en Goeree-Overflakkee naar RTM Ouddorp. Vanaf het RTM-museum vertrekt om 13.30 uur een stoomtram naar Middelplaat Haven. Daar wordt voor een rondvaart overgestapt op het MS Grevelingen, een voormalige veerboot uit 1959. Op de heenweg is er een koffiestop bij het oude RTM-tramstation van Nieuwe-Tonge. In Ouddorp is er tijd voor de lunch en museumbezoek. De stoomtram vertrekt om 13.30 uur naar Middelplaat haven. Na terugkeer gaat de retourrit, volledig per bus, via Voorne-Putten naar het Willemsplein. Aankomst ± 18.30 uur. Kosten: € 52,00 per persoon (kinderen tot 12 jaar € 34,00), inclusief koffie met appelgebak en lunch. Reserveren via rtm.combitochten@gmail.com, of per telefoon: 06-20082503.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer