Er op uit

Uitgebreide Havenrondvaart

Uitgebreide Havenrondvaart

30 maart 2024

Wilt u een onvergetelijke indruk van de bedrijvige wereldhaven ervaren? Ga dan met Spido mee, de uitgebreide rondvaart van 2,5 uur is echt een aanrader.

Scheepswerven en reparatiebedrijven, pijpenleggers, roll-on-roll-off, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers: u kunt er na de indrukwekkende tocht door het Botlekgebied over meepraten. Bovendien heeft u vanaf het schip een prachtig uitzicht op de bijzondere skyline van Rotterdam.

De haven van Rotterdam

De haven van Rotterdam is een van de meest fotogenieke ter wereld. De enorme omvang, de grote aantallen schepen en de indrukwekkende bedrijvigheid maken de haven tot een bijzondere plek. Ook de vooruitgang die de Rotterdamse haven de afgelopen decennia boekte, maakt indruk.
De havens zijn dan ook ongelooflijk leuk en interessant voor een dagje uit. Maar Spido biedt u niet alleen de verrassende skyline van mega-schepen, kranen en bruggen.

Bijzondere bouwwerken zoals de Erasmusbrug, de Euromast, de Rotterdam, het nieuwe Lloydkwartier, de molens van Schiedam en de gebouwen van Heijplaat tonen allemaal even spectaculair vanaf het water. Ook de grote kranen, vrachtwagens, treinen en containerterminals die 24 uur werken om de goederen af en aan te voeren, maken indruk.
Kortom, u krijgt tijdens de rondvaart een goed beeld van de havens en de stad. Zij vormen samen een belangrijke draaischijf van de wereldhandel.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

De Spido-rondvaart door de havens van Rotterdam is een geweldig uitje. Vanaf ons schip ziet u meer van de stad en de haven dan u wellicht voor mogelijk houdt. U krijgt de kans om de haven vanuit een ander perspectief te bewonderen en te genieten van de indrukwekkende verhalen van onze gids.
Tijdens de vaartocht krijgt u het gevoel alsof u in een andere wereld verblijft. Wilt u deze unieke ervaring beleven? Breng dan een bezoek aan de havens van Rotterdam!

Een rondvaart voor jong en oud

De Spido-havenrondvaart door Rotterdam is geschikt voor iedereen. Deze vaart biedt een leuke, veilige en informatieve manier om de Rotterdamse haven en de grootse omgeving te verkennen. De rondvaart biedt een schitterend uitzicht op al dat moois. Onze gids geeft ondertussen informatie over de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de stad en de havens.
De 2,5 uur durende cruise is een leuke manier voor jong en oud om een inspirerende tocht te maken door de havens van Rotterdam.

Vaarschema

Maart 2024
Zaterdag 30 maart 10:30 & 13:30 uur

April 2024
Zaterdag 13 april 10:30 & 13:30 uur

Reserveren kan hier.


Advertenties