Er op uit

Valentijnsconcert Perry Zuidam

Valentijnsconcert Perry Zuidam

14 februari 2016

Zondagmiddaglounge, Perry Zuidam – Valentijnsconcert
Deze Zondagmiddaglounge staat op 14 februari, hoe kan het ook anders, volledig in het teken van Valentijnsdag. Perry Zuidam is zanger van het Nederlandstalige lied en heeft in de afgelopen jaren zijn carriere weten om te bouwen van hobby naar beroepsmatig artiest. Perry heeft in de afgelopen jaren verschillende succesvolle cdproducties gemaakt onder begeleiding van o.a Johnny Hoes, Gaby Dirne en Ger Oerlemans. Perry Zuidam staat garant voor een gezellig en feestelijk optreden, waarbij aandacht voor het publiek ook heel belangrijk is. Speciaal voor Valentijnsdag zullen er veel liefdesliedjes voorbij komen.
Perry Zuidam trakteert u op een gezellig en feestelijk optreden, waarbij aandacht voor het publiek ook heel belangrijk is.
Aanvang: 14.30 uur. Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40.

Reserveren: 010 – 4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer