Er op uit

Verdi voor vaderdag

Verdi voor vaderdag

21 juni 2015

V-dag !

Op 21 juni is het V-dag; u denkt meteen: vaderdag !

Dat klopt! En speciaal voor alle liefste vaders van de hele wereld hebben wij iets heel bijzonders;

VERDI VOOR VADERDAG 21 JUNI 2015 !

Het Rotterdams Operakoor en Opera per Tutti! hebben een gemeenschappelijk concert geprogrammeerd om speciaal op vaderdag 2015 een spectaculair programma te presenteren.

Een keur aan nationale solisten, plus de heldentenoren, bassen, de prima donnasopranen en alten van het eigen Rotterdams Operakoor onder leiding van Ago Verdonschot zullen er een ‘happening’ van maken met een selectie van de mooiste Verdi-opera’s, ontroerend tot regelrechte spierballenkrakers.

Voor iedereen is er wat en zelfs het publiek kan heerlijk meeneuriën of keihard meezingen op de welbekende melodieën van onder andere Verdi’s Nabucco en Traviata.

Verras je vader of opa met dit unieke concert, want, ofwel hand-in-hand of handen omhoog, deze operabeleving is voor iedereen leuk!

Reserveer snel en we ontmoeten u op 21 juni in de Open Hof Ommoord. Hesseplaats 441 Rotterdam . Aanvang 16.00 uur . www.operapertutti.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer