Er op uit

Verrassingsfilm in Centrale Bibliotheek

Verrassingsfilm in Centrale Bibliotheek

25 juli 2015

Filmliefhebbers opgelet! Kom iedere zaterdag gratis kijken naar de mooiste en leukste films. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, dus wees er op tijd bij. Zoals altijd blijft het een verrassing welke film je te zien krijgt, maar hierbij al wel vast een tipje van de sluier…Een jonge ambitieuze jazzdrummer krijgt het op het conservatorium zwaar te verduren door de dictatoriale aanpak van een beruchte muziekleraar. (Duur: 107 min.) Benieuwd naar deze verrassingsfilm? Kom dan langs en schuif lekker aan! Van 1400 tot 15.45, in de Hoogstraat 110 Rotterdam, 4e etage, toegang gratis.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer