Er op uit

Virtuoze Poolse pianiste geeft een Chopinrecital in de Pelgrimsvaderskerk.

Virtuoze Poolse pianiste geeft een Chopinrecital in de Pelgrimsvaderskerk.

25 juli 2015

Op zaterdag 25 juli om 14.00 uur geeft de 38-jarige Poolse Pianiste Lidia Ksiazkiewicz een recital met werken van Frederic Chopin. Op het programma staat de Polonaise in
G-mineur en A-majeur opus 40 nr.1, Preludes 1 tot en met 7 opus 28, Nocturne in bes-mineur opus 9 nr.1, Etude in As-majeur opus 25 nr.1 en de Ballade in As-majeur opus 47 nr.3.

Lidia Ksiazkiewicz, die onder andere studeerde aan de Muziekacademies te Bydgozcz en Poznan en winnares is van een groot aantal prijzen op internationale concoursen, behoort ongetwijfeld tot een van de grote toptalenten. Het mag uniek worden genoemd dat zij hier in Rotterdam wil concerteren.

Het recital vindt plaats in de Pelgrimsvaderskerk, Aelbrechtskolk 20 te Rotterdam

De toegang is vrij en er is een collecte voor de onkosten. Reserveren is niet nodig.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer