Er op uit

VISMA nieuw stijl

VISMA nieuw stijl

5 maart 2016

De 48ste  editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 4, 5 en 6 maart as. wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de sportvisserij. Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Van een simpel dobbertje tot compleet uitgeruste visboten en van een hengel tot een volledige verzorgde visreis naar de meest exotische bestemming. Alles voor de sportvisser is er onder één dak te vinden en de vier grote beurshallen die de dit jaar totaal vernieuwde VISMA kent, zijn daarnaast gevuld met een uitgebreid randprogramma aan verrassende activiteiten die de bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen. Bestel uw kaarten met 20% korting op www.visma.nl/kaartverkoop


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer