Er op uit

Vlaggetjesdag 2015

Vlaggetjesdag 2015

11 juli 2015

Tijdens Vlaggetjesdag draait het in Groot-Ammers om gezelligheid in en rondom het water. Je kunt actief meedoen, maar je kunt ook een mooie plek aan het water uitzoeken om te genieten van alles wat er gebeurt op de mooiste plek in de Alblasserwaard.

Vishandel van Wijk verzorgt een visproeverij en bij kanocentrum Ammerse Boezem kun je de hele dag met de kano, kajak of fluisterboot varen. De molens langs de Molenkade staan in de vlaggen en er is live muziek van de Poortse Kraaien uit Nieuwpoort. Zij brengen het levenslied ten gehore op de plek waar deze muziek het beste klinkt, namelijk midden op het water. Alles is via het water te bereiken, want zelfs het pontje van Ammerstol naar Groot-Ammers vaart tijdens Vlaggetjesdag.

Programma
11 u: ondertekening overeenkomst Rabobank voor vaarroutenetwerk Alblasserwaard&Vijfheerenlanden
13 u: kajakrace ouder&kind (opgeven via ammerseboezem@gmail.com)
14 u: optreden Poortse Kraaien uit Nieuwpoort

Openingsdata en tijden

zaterdag 11 jul 2015
10:00 – 16:00

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer