Er op uit

VOLKSUNIVERSITEIT BIEDT LESSEN BIJ DONNER

VOLKSUNIVERSITEIT BIEDT LESSEN BIJ DONNER

20 juni 2015

Op zaterdag 20 juni presenteert Volksuniversiteit Rotterdam in de kelder van Donner op ludieke wijze het cursusprogramma voor het komende seizoen. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u in de bankkluis van het voormalige ABN-bankgebouw aan de Coolsingel terecht voor zeer korte lessen over uiteenlopende onderwerpen. Een uitstekende gelegenheid om alvast te proeven van het nieuwe cursusaanbod en kennis te maken met de docenten. In de zeer korte lessen van maximaal vijf minuten leert u onder andere al zingend de basis van de Spaanse taal, waar u allemaal op moet letten bij het maken van een selfie waar u zich niet voor hoeft te schamen en een drie-jaren-plan te maken waar u gegarandeerd gelukkig van wordt. De lessen worden aangeboden in drie blokken van een uur en zullen starten om 12:00, 14:00 en 16:00 uur. Het programma van deze middag in de kluis is te vinden op de website van de Volksuniversiteit (www.volksuniversiteitrotterdam.nl).


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer