Er op uit

Wandel jeFit met stichting SPAL over de Kop van Zuid

Wandel jeFit met stichting SPAL over de Kop van Zuid

25 juli 2015

Zaterdag 25 juli  gaan wandelaars van stichting SPAL een route lopen over de Kop van Zuid. Deze wandeling wordt ook wel de Heen en Weer route genoemd. Een tocht tussen hotel  New York en het stoomschip ss Rotterdam over de Wilhelminapier en Katendrecht, een tocht van ongeveer zeven kilometer met veel bezienswaardigheden.

Om 12.30 uur wordt er verzameld bij metrostation Leuvehaven,  aan de kant van de GGD. Via het Vasteland lopen we naar de Erasmusbrug, het Koninginnehoofd, de Cruise terminal, het hoofdkantoor van de HAL, de Rijnhavenbrug (die in de volksmond een andere naam heeft), door naar het Deliplein, de Belvedere, de linker Veerdam, het Katendrechts Hoofd, Ketelbinkie, het uitzicht naar Maastunnel,  Kaappark, Maashaven en tot slot naar de  ss Rotterdam. Een wandeling met prachtige uitzichten over het water en de oevers van Rotterdam met steeds weer het herkenningspunt de Euromast.

Interesse om mee te lopen of informatie kunt u contact opnemen met Aad Wijntjes  010-5017428  of via www.sportbalans.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer