Er op uit

Wandelen op Coolhaveneiland

Wandelen op Coolhaveneiland

23 april 2016

Twee vrijwilligers hebben een prachtige wandeling uitgezet op het wonderschone Coolhaveneiland, de eerste wandeling vindt plaats op zaterdag 23 april.

Zo zult u, onder begeleiding, kunnen ruiken aan de historie van dit stukje Rotterdam dat omgeven is door water. Wat te denken van Huize Schoonderloo, Gebouw VOC en de Bataviakade.

Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom voor koffie en thee aan de Westzeedijk 479, Jobs-Score, NAS. Om 10.00 uur zal Tim de Haan, vice-voorzitter Gebiedscommissie, een aantal openingswoorden spreken, waarna de wandeling start. Het eindpunt van de wandeling is na ongeveer 1,5 uur bij Lunchroom Oproer aan de Schiedamseweg.

 

De vrijwilligers Cees Kooiman en Tom Schneider stellen uw komst zeer op prijs!

De wandeling kan ook gelopen worden op 21 mei, 30 juli en 27 augustus 2016.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar matses@planet.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer