Er op uit

Zomercarnaval gaat weer los

Zomercarnaval gaat weer los

25 juli 2015

Als de straten van de Rotterdamse binnenstad worden overdonderd door een explosie van kleur, muziek, vreugde en creativiteit in een stoet van indrukwekkende praalwagens, kan dat maar één ding betekenen. De Zomercarnaval Straatparade is er weer en wel op zaterdag 25 juli van 13.00 tot 18.00 uur. Ruim 2.500 energieke dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten trekken door het centrum van Rotterdam, gehuld in de spectaculairste kostuums met maar één missie: iedereen laten dansen! De parade gaat om 13:00 uur van start vanaf de Blaak.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer