Er op uit

Zomerexpositie in Galerie R

Zomerexpositie in Galerie R

20 juni 2015

Zaterdag 20 juni om 15.30 uur, één dag voor de zomer officieel start, vindt in Galerie R de opening plaats van de Zomerexpositie. Het thema is deze zomer ‘De natuur’. In geen ander seizoen is de natuur zo uitbundig als in deze periode. 

Er zijn dit keer veel verschillende deelnemende kunstenaars. Oude bekenden, trouwe mensen die elk jaar meedoen, en nieuwe gezichten. Bijzonder is de groep hele jonge deelnemers: 24 kleuters van de Heijbergschool.

Mirjam Smitfoort, galeriehoudster: “Het werk is heel gevarieerd. Dat betekent voor “elk wat wils”, om te zien of te kopen. Vanzelfsprekend is iedereen tijdens de opening en daarna weer van harte welkom in Galerie R!”

Het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) heeft een eigen galerie. Aan de wanden op de begane grond hangen iedere acht weken nieuwe schilderijen. Alle dagen open van 10.00 tot 20.00 uur. Galeriehoudster is Mirjam Smitfoort jasmitfoort@rrr.nl. Adres: van Beethovenlaan 60, Rotterdam.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer