Er op uit

Zomermarktconcerten in de Laurenskerk

Zomermarktconcerten in de Laurenskerk

4 augustus 2015

In juli en augustus, is op de dinsdagmiddagen van 12.45 tot 13.30 uur een zomermarktconcert, waarin het hoofdorgel van de Laurenskerk in zijn volle glorie te horen is. Niet alleen bekende Nederlandse Organisten maken hun opwachting, maar ook aanstormend buitenlands talent is te beluisteren. Deze vrij toegankelijke orgelconcerten zijn een heerlijke pauze gedurende uw werkdag of een moment van verkoeling in de Laurenskerk, wanneer de zon in de zomer naar het hoogste punt klimt. Toegang vrij; collecte na afloop


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer