Er op uit

Zomerparkdag Hendrik Ido Ambacht

Zomerparkdag Hendrik Ido Ambacht

29 augustus 2015

Zaterdag 29 augustus is er in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht de jaarlijkse braderie tijdens Zomerparkdag! De braderie vindt plaats van 10:00 tot 17:00 uur.

Met ruim 100 marktkramen beschikt de braderie over een breed scala aan producten. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding, sieraden, modeaccessoires, speelgoed en loombands, cosmetica, multimedia-artikelen, woondecoratie, cadeau-artikelen, huishoudelijke artikelen, textiel, parfum, geurproducten, brillen, dierenbenodigdheden en lederwaren.

Na het genieten van de gezellige en veelzijdige braderie heeft u vast trek gekregen. Ook hiervoor kunt u terecht op de braderie in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo vindt u er onder andere. Vleeswaren, wok, tapas, feta en olijven, schnitzel en braadworst, Surinaamse snacks, bara’s, roti, broodjes hamburger en beenham, hotdogs, tornadochips, koek en noten, oliebollen, poffertjes, schepsnoep, stroopwafels, Italiaans ijs en natuurlijk heerlijk vers fruit. Ook voor een ijskoud glaasje frisdrank of een heerlijke kop koffie of thee kunt u terecht in Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor de kinderen is er genoeg te doen op de braderie in Hendrik-Ido-Ambacht. Heb je de laatste tijd veel geluk? Test het dan terwijl je met een grote hamer op de Kop van Jut slaat of vang een mooi eendje en win fantastische prijzen!

Noteer zaterdag 29 augustus in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en vrienden in het

Centrum van Hendrik-Ido-Ambacht!


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer