Er op uit

Zondagmiddaglounge: Bigband Enterprise

Zondagmiddaglounge: Bigband Enterprise

10 april 2016

Bigband Enterprise uit Dordrecht speelt sinds 1993 in de volledige bigbandbezetting. Dat wil zeggen; een 5 koppige saxofoonsectie, daarachter 4 trombones en op de laatste rij 4 trompettisten (soms ook met bugel te horen). Het geheel wordt gecompleteerd door een stevige ritmesectie (drums, bas, gitaar en piano).

Voor de band staat zangeres Alicia Wevers en helemaal vooraan staat de orkestleider, Stanislav Mitrovic.

Enterprise heeft in de loop der tijd een veelzijdig repertoire opgebouwd. De ruggengraat daarvan wordt gevormd door stukken uit het American songbook, bekend door onder meer Duke Ellington, Count Basie en de zangers Frank Sinatra, Billy Holliday, Ray Charles en vele anderen.

Daar blijft het overigens niet bij. De band speelt ook Latinnummers, Funky grooves, maar ook schitterende ballads. Daarbij komen de kwaliteiten van de solisten goed over het voetlicht.

Recent speelde Bigband Enterprise op Northsea Round Town, in grand Cafe Mertz in Dordt en in de haven van Middelharnis

U kunt dit optreden mee beleven op zondag 10 april 2016 aanvang 14:00 uur

Kaarten á €5,00 en met Rotterdampas € 3,75  zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17 Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer