Er op uit

Zondagmiddaglounge: Concert KRPH viert de stad 

Zondagmiddaglounge: Concert KRPH viert de stad 

8 mei 2016

Zondag 8 mei komt de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) naar Wijktheater Musica voor het concert:  KRPH viert de stad

De KRPH is een zittend harmonieorkest van ruim 50 leden uit Rotterdam. Het orkest is in 1902 opgericht en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek.

In 2015 nog trad de KRPH op in een uitverkocht Musica tijdens haar bevrijdingstour door Rotterdam ter ere van 70 jaar bevrijding en wederopbouw.

U kunt dit optreden mee beleven op zondag 8 mei 2016 aanvang 14:00 uur

Kaarten á €5,00 en met Rotterdampas € 3,75 zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17 Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer