Er op uit

Zondagmiddaglounge De Kanjers

Zondagmiddaglounge De Kanjers

20 december 2015

‘De Kanjers’ is de naam voor de gelegenheidsformatie van de Rotterdamse Dave van der Wal en Perry Zuidam.

Alle twee hebben zij een solo carrière, maar daarnaast hebben zij de handen ineen geslagen om het publiek op een Rotterdamse manier te entertainen: Geen woorden, maar daden…en niet lullen maar poetsen!

Het repertoire bestaat uit covers van klassiekers uit binnen- en buitenland die een link hebben met Rotterdam.

Zet een nummer op van Johnny Hoes en je hebt al een feestje, doe daar bijvoorbeeld ook een nummer van Lee Towers, Anita Meijer bij en je hebt een groot feestje. Doe je daar dan ook nog een uitsmijter van Japie Valkhoff bij en je bent bij een optreden van de Kanjers.

Ook klassiekers van Elvis Presley, Amy Minehouse en Ricky Martin komen voorbij, wat de link met Rotterdam is vertellen zij in hun show …en die link is er!

Aanvang: 14:30 uur

Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40

Reserveren: 010 – 4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer